Sinds mei 2018 is de eerste mobiele wijnbar met enkel natuurwijnen een feit! We hebben een ‘pracht’ van een hotdog kraam gekocht en aan een kunstenaar gevraagd er een stoere wijnbar van te maken. ‘Donne-moi du vin’ Comic Art met een duistere look. Juist hiervoor is gekozen om onderscheidend te zijn. Natuurwijn is anders, niet in hokjes te plaatsen en juist daarom deze, ietwat afwijkende, keuze. De kar is ingericht met een grote wijnkoelkast en kleinere koelkasten. Ook is het mogelijk om de wijn te laten begeleiden door mooie charcuterie of kazen.

Ons eerste festival was in Rotterdam. We hebben op het Vegan Festival Rotterdam gestaan op 26 en 27 mei 2018. Het was een reuze succes.

En het smaakte naar meer. Wil je ons boeken voor een feest, festival of trouwerij? Dat kan! Stuur je vragen en wensen via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.

De mobiele wijnbar is ook te huren vanaf oktober 2019. Vraag naar de mogelijkheden. 

We hebben onze wijnbar sinds de lente van 2019 een naam gegeven. Bar FATAL.

Bar FATAL staat op de Veerlaan bij de Fenix Food Factory waar we op donderdag tot en met zondag wijn schenken. Het is de mooiste plek van Rotterdam en we nodigen je dan ook met trots uit om eens langs te komen.

Op donderdag en vrijdag zijn we vanaf 15 uur open en op zaterdag en zondag vanaf 13 uur. 

Bij heftige regenval en slecht weer blijven we dicht.

 

   

FENIX FOOD FACTORY: We zijn elke donderdag tot en met zondag bij mooi weer open.