Proeverij van natuurwijnen ofwel naked wines bij Bistro Belén op 23 juni 2018

Op 23 juni organiseren we voor de 3e keer een proeverij van natuurwijnen ofwel naked wines bij Bistro Belén. De eerste 2 waren echt een succes dus meld je aan via de link als je er bij wilt zijn.

We gaan op deze namiddag 7 of 8 wijnen proeven die je in de supermarkt of reguliere slijter niet tegen zult komen. Wijn gemaakt door wijnboeren die puur natuur werken, alles met de hand doen en wars zijn van elke vorm van manipulatie.
Wij importeren alle wijnen zelf en kennen alle wijnboeren. Uiteraard vertellen we tijdens de proeverij meer over de wijn en zeker ook leuke verhalen over de wijnboeren.

Kenmerken Blije Wijn:
– druifeigen gisten
– geen herbi- pesticiden over de velden (geen chemicaliën dus)
– geen additieven in de vaten
– geen of zeer minimaal sulfiet
– geen massaproduktie

Sta je ervoor open om jezelf te laten verrassen door een glaasje wijn? Kom dan zeker! De smaak is fenomenaal namelijk:-)
Kosten zijn €20,- en daarvoor krijg je heerlijke wijnen te proeven, op tafel staat charcuterie en brood en je zit in de tofste bistro van Rotterdam West! Hieronder de link zodat je direct je plaats kunt reserveren.

Na de proeverij kun je gewoon blijven zitten als je dat wilt en je avond voortzetten met puur en heerlijk eten wat Merel de eigenaresse voor je zal koken. Uiteraard met een glaasje natuurwijn om je avond af te maken. Wil je blijven? Laat het even weten dan zorgen wij dat er een tafel voor je gereserveerd wordt.

 

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar. Interesse? Mail naar maud@blijewijnen.nl of bel 06-50520618